#SZEMÉLYI EDZŐ & TESTÉPÍTŐ

ORVOS KATA

+36 30 1523051

Tanulmányaim:

2020 : Mymove Online Fitness School

Dietetikus végzettségem lehetővé teszi, hogy igen széles körben tudjak foglalkozni emberekkel, vagyis nem csak egészséges, túlsúlyos, de különböző betegségben szenvedőkkel is: cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés, hormonális eltolódások, PCOS, inzulinrezisztancia.

``Egy ügyes edző már a vendég hangulatából tudja, mire van szüksége aznap``

Orvos Kata vagyok, sokszoros európa, világ és olimpiai bajnok naturál testépítő anyuka. Két kisfiam mellett kezdtem el fitness versenyekre készülni, 2018-tól beszippantott ez a világ.
Sportoltam én már gyerekként is, sporttagozatos osztályban kezdtem, majd versenytáncoltam, aztán a főiskolai évek alatt és sajnos utána is háttérbe szorult bármilyen mozgás. Néha kijártam a Margit-szigetre futni, hogy kiszellőztessem a fejem. Második gyermekem születése után elégeltem meg az anyuka testet, kezdtem lejárni edzőterembe. A covid járvány remek lehetőséget nyújtott arra, hogy az edzői papíromat is megszerezzem a gyakorlati tudásomhoz. Stretching óráim szintén közkedveltek, de nem csak a hölgyek, hanem az urak körében is. A nyújtást legtöbben elintézik edzés végén két perc alatt, ha ezt hosszú éveken keresztül csináljuk, igen hamar beszűkül az ízületi mozgástartomány, kellemetlen mozgásszervi gondokat okozva. Nem olyan jó móka, ha 55 évesen villoghatnál a Harley Davidson-on, csak annyira fáj a lábad, hogy nem tudsz nyeregbe ülni.
Örömmel várok mindenkit egy próbaedzésre grátisz óráimon, hiszen fontosnak tarom az összhangot edző és edzett közt, a szimpátia pedig hamar kiderül a közös edzés során. Egy jó edzőben annyira megbízik a vendég, mint egy gyóntató papban, valamint egy ügyes edző már a vendég hangulatából tudja, mire van szüksége aznap, kemény-pörgős edzésre vagy egyszerűbb gyakorlatokra, beszélgetésre.
Egyéni megbeszélés alapján versenyfelkészítést és pózoktatást is vállalok, de kifejezetten csak naturál versenyekre.

Eredményeim:

2018 INBA EB Figure 1. hely
2018 INBA/PNBA Naturál Olympia Figure Novice 1. hely
2018 INBA/PNBA Naturál Olympia Figure Open 1. hely
2019 INBA Grand Prix Figure Open 3. hely
2019 INBA/PNBA VB Inked Model 1. hely
2019 INBA/PNBA VB Figure Classic 2. hely
2019 INBA/PNBA PRO Figure 5. hely
2019 Naturál Olympia Figure Open 1. hely
2019 Naturál Olympia Figure Classic 1. hely
2019 Naturál Olympia PRO Figure 5. hely
2020 HBPF Kriko Kupa Athletic Physique 2. hely
2020 Bodysport Kupa Shape 1. és 2. hely
2021 IFBB Bodyfitness 1. és 2. hely
2021 IFBB Acrobatic Fitness 5. hely
null

IZOMTÖMEG-NÖVELÉS

null

TESTSÚLYCSÖKKENTÉS

null

ALAKFORMÁLÁS

null

EGYÉNI EDZÉSTERV

null

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

null

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND

Lépj szintet!