Eddz egész nyáron 25 000 Ft-ért a Next Level Fitness-ben!

*A kedvezményes SummerUp bérletet kizárólag 14-19 éves vendégeink vásárolhatják meg, érvényes diákigazolvány és 18 éves kor alatt, szülői beleegyező nyilatkozat birtokában!
SummerUp - Next Level Fitness

MIT KAPSZ, HA SUMMERUP BÉRLETED VAN?

null
A SUMMERUP bérlet 2023. június 15. és augusztus 31. között érvényes, hétköznapokon reggel 9 és délután 3 óra közötti belépéssel, hétvégén és ünnepnapokon pedig a teljes nyitvatartási idő alatt, 06:00-22:00-ig.
null
SummerUp bérleted mellé ajándékba adunk egy Next Level SummerUp pólót is – így nem lesz kérdés, hogy mit vegyél fel az edzéshez!
A méreteket a SummerUp bérleted megvásárlásakor kérjük majd leadni a recepción!
null
A SUMMERUP bérletet kizárólag betöltött 14 éves kor feletti, de 20 év alatti vendégeink vásárolhatják meg, szülői beleegyező nyilatkozattal, ezért minden megvásárolt bérlet mellé ajándékba adunk egy felnőtt napijegyet is, így a szülők is megismerhetik a Next Level Fitness-t!
null
A SUMMERUP bérleteddel nem csak az edzőtermi belépődet biztosítod egész nyárra, hanem kiemelt szakmai támogatást, hetente változatos programokat és workshopokat személyi edzőinkkel és egy remek közösséget is nyersz vele!
Regisztráció után a belső felületen éred el a programokat és itt tudsz jelentkezni is rájuk!

Elfogadom és tudomásul veszem a Házirendet és az Adatkezelési tájékoztatót .
Hozzájárulok, hogy a Next Level Fitness hírlevelet küldjön számomra.

Miért regisztrálj?

SummerUp - Next Level Fitness

1.

BIZTOSAN LESZ SUMMERUP BÉRLETED

Ha regisztrálsz és a neved szerepel a listán, biztosan azok között leszel, akiket elsőként értesítünk, amikor indul a korlátozott számú bérlet eladása.

2.

SZAKMAI TÁMOGATÁS & EDZÉSTERVEK

Támogatunk, hogy kimaxolhasd az edzéssel töltött időt – minden második héten új, letölthető edzéstervet biztosítunk számodra, melyet majd a belső felületen érsz el. Személyi edző csapatunk pedig kiemelten figyel rád, hogy biztosan helyesen edz és használd a gépeket.

3.

NYERHETSZ

Szeptember elsején összesítjük, hogy kik edzettek a legaktívabban a nyáron és 3 bérletet adunk a legkitartóbb vendégeknek.

4.

PROGRAMOK ÉS KIHÍVÁSOK

Több workshopot is tervezünk és kihívásokat is hirdetünk majd a nyár folyamán, melyek nyerteseit ugyancsak szuper ajándékokkal fogjuk meglepni. Ha regisztrálsz, biztosan nem maradsz le egyik lehetőségről sem, a későbbiekben pedig itt tudsz majd jelentkezni a programokra is!

VÁRUNK A NEXT LEVEL FITNESSBEN!

Sződliget és Göd határában, az OIL! benzinkút mellett, a Next Level Fitness edzőterem könnyen megközelíthető autóval, biciklivel és tömegközlekedéssel is.