Díjmentes 1 órás személyi edzés vendégeinknek, a Next Level Fitness edzői csapatával*

*az egy órás pro bono edzésalkalmat vendégeink 1 alkalommal vehetik igénybe
null

A díjmentes edzésalkalmakat személyi edzői csapatunk ajánlja fel az újonnan érkező és a már a Next Level Fitness-ben edző vendégeinknek, hogy ezzel is támogassuk a folyamatosan megújuló gépparkunk megismerését és a hatékonyabb, pontosabb gyakorlatkivitelezést. A legközelebbi szabad időpontokat mindig hétvégén tesszük közzé, de érdemes követni Facebook/ Instagram posztjainkat is!

null
Az időpont foglalása után e-mailben értesítünk, és az edzésidőpont be fog kerülni a naptáradba is. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, mindenképp jelezd nekünk telefonon is!
null
Az edzésalkalmat kizárólag érvényes napijeggyel vagy bérlettel tudod igénybe venni. Ha még nem jártál nálunk, mindenképp úgy készülj, hogy legyen időd nem csak az átöltözésre, hanem a regisztrációra is!
null
A Next Level Fitness-ben kötelező a tiszta, csak edzőteremben használt váltócipő használata és a rendezett, sportolásra alkalmas öltözék. Ha nem hozol véletlenül magaddal törülközőt, a recepción tudunk neked díjmentesen biztosítani!

SZEMÉLYI EDZŐ CSAPATUNK

VÁRUNK A NEXT LEVEL FITNESSBEN!

Sződliget és Göd határában, az OIL! benzinkút mellett, a Next Level Fitness edzőterem könnyen megközelíthető autóval, biciklivel és tömegközlekedéssel is.