Miért pont Feri ?!

Azon felül, hogy minden edzésünk roppant jó hangulatban telik, bizonyára külső szemmel megtévesztő lehet, mivel a jó hangulat mögött kemény munka zajlik, ami annak köszönhető, hogy órai jól felépítettek, változatosak, ezért folyamatos kihívást jelentenek. Mikor épp rossz napom van, biztat és lendületet ad, hogy közelebb kerülek a kitűzött célhoz. Tehát, ha egy vidám, mégis határozott és következetes edzőt keresel, a választás egyértelműen Ferire kell, hogy essen!

Simon Andi

Szimpátia alapján választottam Ferit személyi edzőnek az első alkalommal. Második alkalommal viszont, a már megismert széleskörű tudása és tapasztalata miatt. Választékos gyakorlatokkal, kellemes hangulatú edzésekkel fejlődtem a megbeszéltek alapján. Minden kérdésemre, több nézőpontból kaptam Tőle választ, így én dönthettem el melyik irányba szeretnék elindulni. Nem csak azt tanultam meg Tőle, hogy hogyan használjam helyesen a gépeket, hanem hogy hogyan építsek tovább, akár egyedül is, egy számomra új életmódot. Bárkinek teljes őszinteséggel tudom ajánlani, edzettségi szinttől függetlenül. Minden edzése személyre és adottságokra szabott. Ma már egyedül edzek, de így is tudom, hogy ha edzéssel kapcsolatban bármilyen kérdésem lenne, bátran fordulhatok hozzá!

Furda Norbert

Ferit szívesen ajánlom bárkinek nemtől, korosztálytól függetlenül, mert edzői munkájával nagyon elégedettek vagyunk, mindkét gyermekem szívesen jár hozzá edzeni. Szakmailag felkészült, figyelmes és segítőkész. Az edzései változatosak, hatékonyak és teljes mértékben személyre szabottak. Emellett vidáman telnek. Az egészséges táplálkozással kapcsolatban, hasznos tanácsokkal is szívesen ellát. Ha valaki életmód váltásban gondolkodik, vagy csak mozogni szeretne, keresse bizalommal!

Csomár Renáta

2022.01.11-én jött az elhatározás.
Soha nem sportoltam és a testnevelés sem volt a kedvenc tantárgyam.
Ilyen “semmilyen”múlttal nagyon nehéznek képzeltem és teljesen lehetetlennek, hogy igazán szívesen járok majd. És mégis; megszerettem az edzéseket! Mert változatosak és folyamatos kihívást jelentenek. Minden alkalommal van plusz vagy nehézség a feladatokban, de csak pont annyi ami még éppen teljesíthető.
Ferit kedves kimértség és és szimpatikus szigor jellemzi.
A kemény, de változatos feladatsorok elvégzése jó hangulatban történik. Mindig magasabb a mérce, mint amire gondolom hogy képes vagyok. Ezzel ügyesen erősíti az önbizalmam. Határozottan gyors és látványos a fejlődésem!

M. Judit (54éves 4unokás gödi nagymama)

Mivel nem vagyok túl fiatal ezért mielőbb szeretném behozni súlyos elmaradásomat a kondícióm terén. Hatékony edzőre volt szükségem, olyanra aki a ráfordítható időmből kihozza a legjobb teljesítményt belőlem. Másik szempont, hogy mindeközben vigyáz a fizikumomra is, nem akartam túlzásokba sem esni és erre is nagyon odafigyel, hogy még véletlenül se sérüljek meg edzések közben. Feri megtalálja e kettő szempont betartásával számomra az optimális megterhelést, ezért tényleg élvezet az edzés. Érzem, hogy jóval erősebb vagyok már három hónap alatt is, jobb a tartásom, és sokkal jobb a közérzetem.
Ha valaki egy nagyon hatékony edzőt keres aki vigyáz is közben az egészségemre akkor őt ajánlom. A szakmai tudása minden edzésen lenyűgöz, segít, ösztönöz, biztat hogy összeszedjem magam, nekem erre volt szükségem. Pontos, és megbízható, lehet rá számítani.

Séra Dániel

Azért járok Ferihez, mert kiváló szakmai tudással rendelkezik , változatos, hasznos gyakorlatokat alkalmaz, oda figyel a helyes kivitelezésre, tájékoztat hogy az adott gyakorlat miért jó, motivál a nehéz gyakorlatok alatt, hogy végig csináljam amikor már feladnám. Mindig jó hangulatban telnek az edzések.
Mindenki tudom ajánlani, mert jó személyiség, könnyen lehet vele kommunikálni, rugalmas, jó tanácsokat ad, szakmailag mindig felkészült.

Simon Kata

Ha egy szóval kellene jellemeznem Férfit, azt írnám EDZŐ nagybetűvel. Kicsit félve mentem le az edzőterembe, halmozottan hátrányos helyzetűként…, nőként, némi túlsúllyal, a hatodik x-et taposva. 😔 Szerencsére Ferit egyáltalán nem érdekelte egyik kételyem sem, viszont folyamatosan biztatott, emelte a terhelést, dolgoztunk, meg is lett az eredménye! Szakmai tudása és emberi hozzáállása a biztosíték számomra, remélem még hosszú ideig edzünk együtt!”

Láposi Andrea

Több mint egy hónapja kezdtem el az edzést! Tudtam hogy szükségem lesz személyi edzőre, mert szabályosan szeretném végrehajtani az egyes gyakorlatokat,hogy a fejlődésem biztosítva legyen és elkerüljem majd az esetleges sérüléseket! Egy ismerős edzőtársam javaslatára választottam Ferit,mert azt mondta, hogy szakmailag és emberileg ő igazán jó. Azóta rendszeresek az edzéseink, érzem hogy erősödök és az életmód és étkezés területén is hasznos tanácsokat kapok. Következetes, határozott és teljes mértékben az érdekeimet képviseli!
Felelősséggel ajánlom kezdőknek és haladóknak férfiaknak és hölgyeknek egyaránt! Tapasztalt, szakszerű munkájával segít hogy töretlen legyen a fejlődés, az erő növelése és a kitartás, mindezt jó légkörben stressz nélkül!

Lipót István

Évek óta nem sportoltam semmit, de régóta szerettem volna visszatérni az edzéshez. Azt éreztem, hogy ehhez segítségre lesz szükségem, mert bohóckodni nincs értelme, hisz annak még sérülés is lehet a vége. Ferivel nincs bohóckodás, tudja, hogy kit mennyire lehet terhelni, mert FIGYEL. Nem hagyja, hogy feladd, nem fog engedni a könyörgő tekintetnek, hogy ne kelljen újabb 15-öt guggolnod. Még két sorozatot meg fogsz csinálni, mert bízol benne, és hamar rájössz, hogy igaza van, meg tudod csinálni. Feri motivál és vigyáz rád, tanácsot ad, és azt is tudja, ha kímélnie kell. Benne csak bízni kell, a többit Ő megoldja.

Tavaszi Dóra