Új kedvezményprogramunk valóban díjazza, ha a barátok, ismerősök körében népszerűsíted a rendszeres sportot, az egészségtudatos életmódot és az edzést!

Mostantól akár ÖRÖKKÉ féláron edzhetsz a Next Level Fitness-ben!

Semmi olyat, amit eddig nem tettél meg!

OSZD MEG ÉLMÉNYEIDET, tapasztalataidat és eredményeidet a haverokkal és gyertek edzeni!

Mivel ismered és szereted a Next Level Fitness nyújtotta edzésélményt, Te vagy a leghitelesebb nagykövet számunkra barátaid és ismerőseid körében.

Ha kedvet kapnak az edzéshez és eljönnek veled, vagy épp egyedül, adják meg a nevedet és a születési dátumodat a regisztrációkor.

Ha személyes ajánlásodra új vendég vásárol bérletet a Next Level Fitness-ben; ajándékba kapsz egy 50% bérletkedvezményre jogosító kedvezménykártyát!

Tehát ha a barátod, haverod, ismerősöd a regisztrációtól számított 1 hónapon belül bármilyen (1-3-6 havi vagy éves) bérletet vásárol; ajándékba kapsz egy ugyanolyan bérlet típusra beváltható 50%-os kedvezményre jogosító kedvezménykártyát – melyet beválthatsz fitnesz bérleted vásárlásakor.

Ne felejtsd, bérlettipusonként kapod a kedvezményt – ha például a haverod 1 havi bérletet vesz, az 50 % kedvezményed 1 havi fitnesz bérlet vásárlásra vonatkozik!

Csak az újonnan regisztrált vendég bérletvásárlása jogosít kedvezményre: azaz 1 új edzőtárs = 1x 50% kedvezmény.

  • Az 50% bérletvásárlási kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!
  • Minden kártya sorszámozott – szigorúan számon tartjuk felhasználásukat.
  • A kedvezménykártya  NEM átruházható, csak Te használhatod fel! Cserébe a kiállítástól számított 1 éven belül bármikor beválthatod bérletvásárlásodnál.
  • Ha a barátod diák bérletet vásárolt, te viszont felnőtt fitnesz bérletet veszel, akkor a mindenkori árszabás szerint diák/nyugdíjas kedvezményt érvényesítheted.
  • Ha a barátod felnőtt bérletet vásárolt, te viszont diák vagy nyugdíjas bérletet veszel, a különbözetet nem érvényesítheted vagy viheted tovább.
  • A START és a MATINÉ típusú bérletre a kedvezmény NEM vonatkozik.
  • Új vendégnek számít, aki 2021. április 1. óta NEM vásárolt bérletet az edzőteremben.

Az NLF 50%-os kedvezménykártya akció 2022.01.11-től visszavonásig érvényes!

Ne felejtsd; az ismerősöd regisztrációjakor mind a teljes neved, mind a születési dátumod megadása szükséges ahhoz, hogy a kedvezményedet adminisztrálhassuk!

Kérdéseiddel, kérjük fordulj recepciós kollégáinkhoz vagy írj e-mailt az info@nextlevelfitness.hu -ra.