“Nagyon szeretek Timihez járni edzésre. Jòl felkészült, személyre szabja az edzéseket. Az edzések vidám hangulatban telnek, így gyorsan elrepült az idő. Várom mindig a következő alkalmat.”

Évi

“Timi ha kell nagyon kemény, de hidd el, hogy kihozza belőled a maximumot. Akarom mondani törekedni fogsz arra az edzéseken, hogy feszegesd a határaidat. Szeretek vele dolgozni.”

Viki

“Ha Timi nem lenne, biztos nem tartanék itt. Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam az egyik legjobb edzőt. Amikor feltétel nélkül csinálod azt amit mondanak, mert 1000%-ban megbízol a szaktudásában. Az emberi mivoltáról ne is beszéljünk, megismered és megszereted őt.”

Peggy

“Fiatal koromban sem volt ilyen a hátam. Pedig régebben edzettem. Az egész lénye, kedvessége, motiválása, a jò edzésterve mind kellett hozzá, hogy elérjem a számomra megfelelő álomalakot.”

Melinda

“Timivel nemcsak edzel, ő motivál, figyel rád, személyre szabottan neked állítja össze az órát! Persze mondhatjuk, hogy ilyen egy személyi edző, de ő több, mint edző. Ha nem megy erőt ad, ha nyűgös vagy mosolyog, ha úgy érzed nem bírod bíztat! Egy igazi Női edző, akitől vidáman lépsz ki a teremből.”

Kata