2021 júliusában kezdtük el a közös munkát, először a fogyás volt a cél, sikerült is 38kg lefogyni 9 hónap alatt a segítségével, heti3-4 edzéssel és a megfelelő étrenddel. Utána elindult a minőségi izomtömeg növelés, nagyon jól haladtunk vele. Balázs nagyon segítőkész, sokszor támogatott, amikor nem volt akkora motivációm, nehezebben ment az edzés, mindig segített 1-2 jó mondattal. Nem csak egy sima edző számomra, hanem egy barátot is találtam benne. Bátran keressétek, elmondod neki mit szeretnél és a közös munkával bármit ellehet érni; ő Hinni fog benned, hogy meg tudod csinálni, a többi már csak rajtad múlik.

Sohan Attila (34)

Fiatal és tapasztalatlan? Biztosan nem! Én az „utam” első állomásán 5 perc után abba akartam hagyni, de elhitette, hogy ez nem opció! A fejlődés szemmel látható volt. Ahogy az étrendet összeállította és az edzéseket érezhetően, személyre szabottan kombinálta, az kérem művészet. A célom elérésében mellettem volt jóban, rosszban. Ha fél percre eltűnt, csak azért lehetett, mert más segítségére sietett, hogy sérülést előzzön meg egy rosszul kivitelezett gyakorlat miatt. Amit közösen kitaláltunk azt véghez is vittük. Csak ajánlani tudom őt, aki nem csak az edződ lesz, hanem egy új barát az életedben.

Karacs Dávid (30)

Balázs az első edzésem alkalmával felmérte adottságaimat és egészségi állapotom, és ehhez mérten összeállította az edzéstervet és étrendemet. Nagyon élvezem az edzéseket, mert változatosak, jól felépítettek, és ami nagyon fontos, hogy, vidám kreatív és figyelmes személyiség. Mindig meg tudja adni a kellő motivációt; bármilyen fáradt vagy kedvtelen legyen az ember. A kemény és változatos edzés folyton kihívást jelent, mely megfelelő erőfeszítések árán teljesíthető – így kihívásokkal teli, de nem
elkedvetlenítő, visz előre és kitartóvá tesz; ennek az edzői munkának a gyümölcse, hogy 40kilót fogytam.

Radics Dajana (27)

Balázst azért választottam, mert láttam, ahogy edz másokat, és hogy nála mindig jó hangulatban telik az edzés. Nem is tévedtem, heti 3-4 edzést csinál nekem, ahol minden alkalommal a maximumot hozza ki belőlem, szigorú, de közben meghallgatja gondjaim, bajaim. Odafigyel a diétámra, amit rendszeresen frissít. De nekem a legjobban az tetszik, hogy 6 hónap elteltével, olyan súlyokkal tudok dolgozni, amit régebben csak messziről nézegettem.

Mészáros Zsolt (34)

Több éve járok már konditerembe és ez egy idő után kicsit egyhangú lett, és hát szerettem volna egy kis változást. Egy jó ideje egy terembe jártunk a Balázzsal, figyeltem az munkásságát és meg is jegyeztem magamnak, ha egyszer személyi edzőhöz megyek az ő lesz. Januárban el is határoztam magam és belevágtunk a közös munkába. Eddig csak pozitív dolgokat tudok felsorolni. Változatosak az edzések, odafigyel a megfelelő technikára folyamatosan támogat és nem mellesleg látható a munkánk gyümölcse már így 1,5 hónap kőkemény edzések
után. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki most vágna bele vagy hasonló helyzetben volt, mint én.

Mezei Tamás (36)

Jópár sportot kipróbáltam már életemben, viszont egyiket sem éreztem igazán magaménak, így néhány hónap után az összeset abbahagytam. Nem csak motivációm nem volt,de segítséget sem kaptam a fejlődésemhez. Ezután találtam meg Balázst, aki már az első alkalomtól kezdve korrekten és odafigyelve kezelt. Minden egyes alkalommal, mikor rossz kedvvel vagy 0 motivációval mentem; felvidított és rengeteg inspirációt adott. Fél év alatt látványos eredményeket értem el, mind az erőnlétemben, mind a formálódásomban. Ebben segítségemre van az edzéseken túl, hogy Balázs életmód és táplálkozási tanácsokkal is folyamatosan ösztönöz.

Lestyán Lara (14)

Személy szerint nagyon meg vagyok elégedve Balázs munkájával, hangulatosak és változatosak az edzései. Az étrendek, amiket ír szintén változatosak és tarthatók, nekem eddig kettőt is írt és meg voltam elégedve vele. Én hét hónapja kezdtem el edzeni nála, azelőtt sosem sportoltam, ez idő alatt 90 kilóról 63 kiló lettem. Minden korosztálynak csak ajánlani tudom Balázst!

Fekete Réka (21)