KB 30 éve foglalkozok állóképességi sportokkal. Először országúti kerekpárversenyző voltam, aztán váltottam 25 évesen hosszútáv-futásra, majd 30 évesen triatlonra. Fiatalként nem sok energiát fektettem a téli alapozásba, elégnek tartottam az edzőtáborokat. Később, a futásnál jött elő igazán a hát, gerinc és térd évekig tartó hanyagolása, ész nélküli terhelések eredménye. 33 évesen találkoztam először Balázzsal. Elmondtam neki a problémáimat, a közben, egy baleset miatt kialakult, vagy előjött Bechtrew kóromat. Ezek figyelembevételével kezdtük el a közös munkát. Eleinte viccesnek találtam, hogy seprűnyéllel edzek, míg a 17 éves csajok komoly súlyokat emelgettek. Aztán felvilágosított, hogy amíg nem tudom helyesen végrehajtani a gyakorlatokat, nagyobb kárt okozhatok, mint a már meglevő. Türelemmel eljutottunk oda, hogy fájdalomcsillapítók nélkül tudok aludni, és minden versenyen olyan eredményt értem el, amit kitűztem magamnak! Korosztályos versenyzőként mindig a dobogón végeztem, de még a fiatalokkal is felveszem a versenyt! Balázsnak köszönhetően megerősödtek a sporthoz szükséges funkcionális izmok, a mélyhátizom. Nem fészkelődök a nyeregben 5 óra könyöklés után sem, valamint, 23 percig tartom a planket!

Karesz (45)

Balázsnak 2020 -as verseny felkészülésemet köszönhetem, így nem csak az amatőr edzeni vágyóknak tud segíteni, hanem azoknak is akik komolyabb szintre vágynak. Neki az edzés nem a hobbija, hanem az élete, így mindenkinek csak ajánlani tudom akinek ez a sport megtetszett, hisz tőle rengeteget lehet tanulni.

Császár Lajos (Men’s physique versenyző)

Balázshoz járok edzeni évek óta. Előtte több edző is foglalkozott velem, de mikor először egy véletlen folytán Balázshoz kerültem, tudtam, hogy Ő az, akit hosszú távon is edzőmnek szeretnék. Számomra a kezdetek óta személyre szabott, változatos gyakorlatokat állít össze. Ebből is látszik, hogy Balázsnak az edzés a mindene, az élete. Nem csak a teremben, az edzésidő alatt foglalkozik velem, hanem szabadidejében is azon gondolkozik, hogy milyen új edzéstervet, kibírható, koplalásmentes étrendet, illetve gyakorlatsort tudna beépíteni az edzéstervembe a mielőbbi fejlődésem érdekében.

Levente (44)

Edzőnek lenni hihetetlenül felelősségteljes, egyben bizalmi feladat. Míg más edzők a telefont nyomkodják és látszólag nem figyelnek az edzett személyre, Balázs edzésem közben kizárólag rám, a helyes gyakorlatvégzésre és a pihenőidőmre összpontosít. Évek alatt baráti kapcsolat alakult ki köztünk, számomra nem is edző, Balázst inkább a mentoromnak mondanám. Ismerőseim, barátaim is mindig megjegyzik, hogy milyen gyorsan fejlődőm. Balázs a tőle megszokott szerénységgel ilyenkor mindig csak annyit mond, hogy ezt kizárólag magamnak köszönhetem, de persze mindenki tudja, hogyha nem ő lenne az edzőm, korántsem sikerülne ilyen ütemben haladnom a céljaim felé.

Tomi (42)