A NEXT LEVEL FITNESS A GÖD, SZŐD, SZŐDLIGET, DUNAKESZI ÉS VÁC RÉGIÓ EGYIK LEGJOBBAN FELSZERELT EDZŐTERME, KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ HELYSZÍNEN, INGYENES PARKOLÁSI LEHETŐSÉGGEL ÉS VONZÓ ÁRAKKAL.

A Next Level Fitness csapata ugyanúgy nagy hangsúlyt helyez a géppark folyamatos fejlesztésére és karbantartására mint a vendégek elégedettségére, igényeik figyelembevételére.

EDDZ A NEXT LEVEL FITNESSBEN!

null

700+ NÉGYZETMÉTEREN

A több mint 700 négyzetméteres edzőteremben kényelmesen, igényes környezetben és megfelelő távolságot tartva edzhetnek vendégeink.
null

TÖBB MINT 80 FÉLE GÉP

Gépparkunkat és eszközeinket folyamatosan fejlesztjük és karbantartjuk, hogy a vendégek minden igényét kielégítse, legyen szó súlyzós-, kardió- vagy erőnléti edzésről.
null

INGYENES PARKOLÁS

Sződliget és Göd határában, az OIL! benzinkút mellett több mint 50 pakolóhely áll vendégeink rendelkezésére.
null

KLIMATIZÁLT HELYSÉGEK

Több nagy teljesítményű klíma és ventilátor biztosítja, hogy minden helységünkben egyenletes, kellemes hőmérséklet legyen.
null

WIFI

Az edzőterem teljes területén díjmentes WIFI kapcsolat áll sportolóink rendelkezésére.
null

VENDÉGKÁRTYA RENDSZER

Vendégkártya rendszerünk nem csak megkönnyíti a be- és kiléptetést, de a szekrények zárhatóságát is biztosítja.

NAPIJEGYEK

1,600

Ft-tól
NÉZD MEG AZ ÁRAKAT!

BÉRLETEK

9,000

Ft-tól
NÉZD MEG AZ ÁRAKAT!

GÉPPARKUNKAT ÚGY ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE, HOGY VENDÉGEINK ELVÁRÁSAINAK ÉS IGÉNYEINEK MEGFELELJEN. MINDEN LEHETŐSÉGET MEGTEREMTETTÜNK,  SPORTOLÓINK SZÁMÁRA, AKÁR A SÚLYCSÖKKENTŐ EDZÉSFORMÁT VÁLASZTJÁK, VAGY AZ ÁLLÓKÉPESSÉG JAVÍTÁSÁT CÉLOZZÁK MEG, DE A PROFI VERSENYZŐI FELKÉSZÜLÉSHEZ IS ADOTTAK AZ ESZKÖZÖK, A NEXT LEVEL FITNESS EDZŐTEREMBEN.

SPORT | MOZGÁS | EGÉSZSÉG | KÖZÖSSÉG

EGY TAGSÁG RENGETEG ELŐNNYEL

Bizonyított, hogy a rendszeres sport, a mozgás, nem csak az egészségre van pozitív hatással, hanem javítja az önértékelést, kitartásra, figyelemre és fegyelemre ösztönöz. A Next Level Fitness edzőteremben edzettségi szinttől függetlenül, mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközöket, igény esetén pedig számíthat kollégáink szakmai segítségre és iránymutatására is. Törzsvendég programunkban további kedvezményeket biztosítunk a rendszeresen edzőtermünkben sportoló vendégek számára.
NÉZZ KÖRÜL!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

null

SZOLÁRIUM

Ergoline álló- és fekvő szoláriumban barnulhatnak az arra vágyók. A szoláriumokat alkalmanként és bérlet keretében is igénybe lehet venni.
null

SZAUNA

Napijeggyel és bérlettel rendelkező vendégeink számára díjmentes szaunahasználatot biztosítunk. A szaunát csak fehérneműben vagy fürdőruhában lehet igénybe venni!
null

SHAKE-EK & TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Az egészségtudatos táplálkozás kiemelten fontos minden sportoló számára, ezért a legjobb shake-eket, táplálékkiegészítőket válogattuk össze számukra.
null

TÖRÜLKÖZŐ

Vendégeinknek igény szerinti méretben és díjmentesen törülközőt biztosítunk.
null

TEST ANALÍZIS

A mérés meghatározza a testtömeg, sovány testtömeg, izomtömeg, testzsírtömeg, teljes testzsírtömeg, fehérjetömeg, és ásványtömeg, illetve testtömegindex és testzsírszázalék szervezetben található összetételét. A szoftver a mért adatok alapján meghatározza a testalkat típusát és kiszámítja a szervezet alapanyagcseréjének kalóriaszükségletét, energiafelhasználását.
Most költöztél a környékre? Életmódot akarsz váltani? Eleged van a zsúfolt, arcos edzőtermekből? Most érett meg benned az elhatározás, hogy változtass?

GYERE EL A NEXT LEVEL FITNESS-BE

ISMERD MEG AZ EDZŐTEREM NYÚJTOTTA SZOLGÁLTATÁSOKAT!