Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Next Level Fitness Halloween

október 31, 2023 @ 6:00 de.

2023/10/31 19:00:00

Tartsatok velünk 2023. október 31-én, egy fergeteges Halloween bulira a Next Level Fitness-ben!

Mindenszentek napján, egész napos Halloween bulit tartunk; lesz jelmezverseny, felhúzó-, guggoló- és evezős bajnokság, tombolasorsolás, igazi #NextLevel hangulat, és persze szuper ajándékok & meglepetések! A finom és egészséges falatokról a Belga Étterem&Bár gondoskodik, és persze idén is készülünk a Next Level mézeskalács falatokkal!
Belépőjegy nincs, de örömmel fogadunk adományt a Lelenc Kutyamentő Egyesületnek pénz, állateledel, takaró, vagy akár fémtálka formájában.
Segítsetek, hogy segíthessünk!

Szívügyünk az állatvédelem, ezért október 5-31.között gyűjtést szervezünk a LELENC KUTYAMENTŐ EGYESÜLET-nek!

 • Pénzadományaitokat a Next Level Fitness recepciójánál kihelyezett dobozba helyezhetitek el, október 5-től 31-ig.
 • Segítségeteket jótékonysági tombolajeggyel és szuper nyereményekkel háláljuk meg; mindenki, aki adakozik sorszámmal ellátott tombolajegyet kap!
 • Október 31-én, a Halloween bulin kisorsoljuk a tombola nyerteseit és átadjuk az összegyűjtött adományt a Lelenc Egyesületnek.

PROGRAMOK ÉS KIHÍVÁSOK

Tökszépségverseny

Egyedi mintázat? Esetleg Next Level Fitness ihlette? Félelmetes? Ilyen nincs senkinek? Akkor nálunk a tökfej helye! Hozd magaddal halloween töködet és mérettesd meg kreativitásodat! Szakértő zsűrink pedig eldönti, kié lesz az ajándék, a havi FITNESS BÉRLET!

Jelmezverseny  – egész nap

A téma mi is lehetne más, mint a Halloween – aki beöltözik, jelmezben edz, bejelentkezik és megosztja a róla készült fotót a Facebook eseményben, sorsoláson vesz részt; a fődíj egy havi FITNESS BÉRLET!

NLF Evezős bajnokság – személyi edző csapatunk szervezésében – 19:00

Ismét megrendezzük a Next Level Fitness evezős bajnokságot; ezúttal is 2 kategóriában; a hölgyek és az urak versenyeznek külön.

 • A versenyre a recepción tudtok nevezni!
 • 🎯Ki evez egy perc alatt messzebbre? Este 7 órakor kezdünk, edzőink bemutatóval egybekötve mérik össze erejüket 1 percben, majd előbb a hölgyek majd az urak kerülnek sorra – párosával.
 • 🏆Mindkét kategória nyertese egy havi bérletet nyer!

Guggoló Bajnokság Dubi Annával – 20:00 – Hölgyeknek

Közismert, hogy a helyesen végzett guggolás a női formák legjobb barátja, garantáltan esztétikus és kerek eredményt érhetünk el vele..
Házibajnokságunk keretében most Ti is kipróbálhatjátok magatokat!

 • A versenyre a recepción tudtok nevezni!
 • 🎯Este 8 órakor mérlegeléssel kezdünk, majd Anna bemutatja a guggolás helyes kivitelezését (amit szabályosnak tekintünk a versenyen) és minden jelentkező bemutatja, hogy hány szabályos guggolást képes végezni a testsúlyának 60%-val.
 • 🏆A nyertes, aki a legtöbb helyes gyakorlatot csinálja meg, 1 perc alatt, megnyeri Dubi Anna Workout Guide-ját  – mellyel elmélyítheti tudását a popsiformálásról is – és persze ajándék 1 havi fitnesz bérletet!

Felhúzó Bajnokság Tábor Anti erőemelővel – 21:00 – Férfiaknak

Az erőemelés 3 fogásneme közül a felhúzásnál a versenyzőnek a lábai előtt vízszintesen fekvő rudat kell felemelnie, úgy, hogy a gyakorlat végén a térdeinek ki kell egye­nesedniük, és a vállait ki kell húznia. A gya­korlat végén a súlyt kontrolláltan vissza kell helyeznie a földre (nem eshet ki a kezéből).
Házibajnokságunk keretében pedig most Ti is kipróbálhatjátok magatokat, az erőemelő bajnok, Tábor Anti segítségével.

 • A versenyre kizárólag a Next Level Fitness bérletes vendégei nevezhetnek, a recepción!
 • 🎯 Este 9 órakor Anti bemutatójával kezdünk, majd fokozatosan emelve a súlyokat kiderül, ki lesz a Next Level Fitness 2023-es felhúzó bajnoka.
 • 🏆A nyertes ajándéka egy 1 órás edzés Antival (bevezető az erőemelésbe workshop) és egy havi fitnesz bérlet!

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TARTOTTATOK!
Az eseményen készült képeket itt éritek el!

Részletek

Dátum:
október 31, 2023
Időpont:
6:00 de.
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Next Level Fitness
Pesti út 076/20
Szõdliget, 2133 Magyarország
+ Google Térkép