Kármán Fanni hm… mit is mondjak…..
Twitter-üzenetként: -15 kg-t dolgoztunk le közösen magamról, nagyjából kilenc hónap alatt.
Twitternél többet: Bizalom első olvasásra és látásra és edzésre. Az önéletrajzi ismertetőjében megfogott a tanulmánya és az, hogy több mint tíz évig versenyszerűen párosban táncolt. Ez utóbbi az együttműködésben, másikra hangoltságban, másikra való konkrét reagálásban való jártasságot jelenti számomra. Nem csalódtam, ez tapasztalom találkozásról-találkozásra. Elfogadta a célkitűzéseimet, ami az egészséges életmódhoz kapcsolódó mozgás megvalósítását jelenti. Ha egy nehezebb nap után érkezem, szavak nélkül érzékeli, és az aznapi edzés másként fárasztó, kimerítő. Egyben minden edzés megegyezik; a végén testileg-lelkileg felfrissülök. Szívesen járok óráira, még akkor is, ha az elindulás néha nehéz. Motivált az eredmények elérésében, motivál az eredmények elérésében. Hogy csinálja? Mi titka? Nézzenek utána… Ja a mínusz 15-t is tartom… pardon, tartjuk

Kárpáti Zoltán (55)

Köszönet, Tiszteltet a Munkád iránt!
Több éves aktív sportos életmód következtében elkerülhetetlenek a sérülések, húzódások, ficamok, amik egy idő után már tényleges gondot, problémát jelentenek. Ezzel szembesültem en is, nem is egyszer. 🙁 Szereztem részleges vállizom szakadást illetve kétszer rotátor köpenysérülést.
Orvosi javaslat az volt, hogy váltsak sportágat! Semmi harcos életmód (küzdősport) semmi súlyzós edzés. 🙁 Par év kihagyás után ismét elkezdtem sulyok emelgetésével edzeni, de nem volt tókeletes, panaszmentes. Több éves ismeretség után vettem a bátorságot, félre téve büszkeségem, es ekkor kerestem fel Fannit. Ismertettem sérüléseimről, illetve a fent álló problémákról.
Nagyon nagy erőt adtak szavai az újra kezdésre. 🙂 Es bele vágtunk!
Ezzel kezdetet vette, hogy Fanni legyen a Szemelyi edzőm, „edző társam”.
Fokozatosan, maximálisan, oda figyelve, segítve folyt az edzés minden alkalommal.
Aminek köszönhető, hogy ismét rendszeresen járok termezni, es a vállam bírja a terhelést! Nincs probléma. Es egy perecet sem bántam meg, hogy hozza fordultam segítségért, hogy őt választottam. Sokat koszon hetek neki!
Peace and Respect a részemről!
Mind szakmai tudásáért, hozzáállásáért, emberségért!
Büszkén, bátran tudom ajánlani Fannit mindenkinek! Nem okoz csalódást senkinek sem.
Ki fogyni, ki alakot formálni szeretne, ki izmosodni, vagy, mint en is sérülés után ismét tevékenykedni! Nagy köszönet a Munkádért!

Hajszter péter (32)

Kedves Fanni!
Köszönöm Neked, hogy segítettél abban, hogy a mozgást beépítsem a mindennapjaimba. Amióta hozzád járok függő lettem. Türelmes vagy az edzések során, kijavítod a helytelen tartásomat, és mindig többet követelsz, így úgy érzem sokat fejlődtem. Köszönöm.

Szresen Móni (39)

Sokszor mondják, hogy az első benyomás a legfontosabb és ez teljesen igaz is. Fannival nem volt nehéz közös nevezőre jutni, hiszen személyében egy pozitív életfelfogású és nyitott embert ismertem meg. Rendkívüli precizitással és nagy odaadással végzi munkáját. Személyi edzések alkalmával egyénileg rám szabott edzésmunkát végzünk. Nem tudnák nála közvetlenebb és felkészültebb edzőt ajánlani. A személyi edzés egy óráját tökéletesen megtervezi, és nagyon odafigyel, hogy a gyakorlatokat helyesen kivitelezem. Amióta ő hozzá járok semmilyen sérülésem nem volt és nem beszélve arról, hogy már nagyon szépen alakulok. Fannival képes vagyok a saját határaimat átlépni. Az igaz senki nem szeret szenvedni, de ő ott van mellettem és mindig motivál, bíztat és sokszor rádöbbenek, hogy képes vagyok arra is, amire eddig nem. Nyugodt szívvel tudom Őt ajánlani! Én maximálisan meg vagyok elégedve vele és köszönöm az eddigi eredményeket kedves Fanni és remélem sokáig fogunk még együtt dolgozni.

Barabás Anna (34)

“Nagyon szeretek Timihez járni edzésre. Jòl felkészült, személyre szabja az edzéseket. Az edzések vidám hangulatban telnek, így gyorsan elrepült az idő. Várom mindig a következő alkalmat.”

Évi

“Timi ha kell nagyon kemény, de hidd el, hogy kihozza belőled a maximumot. Akarom mondani törekedni fogsz arra az edzéseken, hogy feszegesd a határaidat. Szeretek vele dolgozni.”

Viki

“Ha Timi nem lenne, biztos nem tartanék itt. Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam az egyik legjobb edzőt. Amikor feltétel nélkül csinálod azt amit mondanak, mert 1000%-ban megbízol a szaktudásában. Az emberi mivoltáról ne is beszéljünk, megismered és megszereted őt.”

Peggy

“Fiatal koromban sem volt ilyen a hátam. Pedig régebben edzettem. Az egész lénye, kedvessége, motiválása, a jò edzésterve mind kellett hozzá, hogy elérjem a számomra megfelelő álomalakot.”

Melinda

“Timivel nemcsak edzel, ő motivál, figyel rád, személyre szabottan neked állítja össze az órát! Persze mondhatjuk, hogy ilyen egy személyi edző, de ő több, mint edző. Ha nem megy erőt ad, ha nyűgös vagy mosolyog, ha úgy érzed nem bírod bíztat! Egy igazi Női edző, akitől vidáman lépsz ki a teremből.”

Kata

2021 júliusában kezdtük el a közös munkát, először a fogyás volt a cél, sikerült is 38kg lefogyni 9 hónap alatt a segítségével, heti3-4 edzéssel és a megfelelő étrenddel. Utána elindult a minőségi izomtömeg növelés, nagyon jól haladtunk vele. Balázs nagyon segítőkész, sokszor támogatott, amikor nem volt akkora motivációm, nehezebben ment az edzés, mindig segített 1-2 jó mondattal. Nem csak egy sima edző számomra, hanem egy barátot is találtam benne. Bátran keressétek, elmondod neki mit szeretnél és a közös munkával bármit ellehet érni; ő Hinni fog benned, hogy meg tudod csinálni, a többi már csak rajtad múlik.

Sohan Attila (34)